Piso Tía María €40.000

Appartement met 2 slaapkamers. “Piso Tía María” is een appartement op de eerste verdieping van een gebouw wat aan de rand ligt van het oude middeleeuwse stadsgedeelte van Jijona. Het is een mooi appartement met veel licht en een vertederende “vintage” decoratie. Het appartement is direct bewoonbaar en zowel water als elektriciteit zijn aangesloten. “Piso Tía María” heeft 2 slaapkamers, een keuken, een badkamer en een woonkamer. Bekijk een video van de binnenkant van dit huis op YouTube, of hieronder.


Hoewel niet écht meer van deze tijd, is de keuken toch goed bruikbaar.

In beide van de slaapkamers in “Piso Tía María” past een tweepersoonsbed. Het appartement is hierdoor geschikt als woning of vakantieverblijf voor bijvoorbeeld een gezin met twee tot 3 kinderen.

Binnen In het appartement zijn geen drempels, trappen of treden: alles is gelijkvloers. Een kleine gang verbindt de woonkamer met de keuken, de badkamer en de slaapkamers.

De muren van het appartement “Piso Tía María” zijn gedecoreerd met vintage behangpapier, waardoor het appartement, in combinatie met de huidige meubels en de vloeren een écht “oma-gevoel” teweegbrengt.

In de klassieke blauw betegelde badkamer ontbreekt enkel de spiegel, die het geheel zou kunnen afmaken tot een prachtige foto uit een homedecor magazine.

Wil je het appartement “Piso Tía María” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.