Piso Nerea €40.000

“Piso Nerea” is een appartement op de eerste verdieping in één van de mooiste straten in het oude stadscentrum van Jijona, naast het plaatselijke hotelletje. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een woonkamer, een keuken, badkamer met toilet en douche, een kleine patio en een werkkamer. Elektriciteit en water zijn aangesloten en het appartement is per direct bewoonbaar. Behalve eventueel schilderwerk behoeft het appartement geen renovatie. De slaapkamers, de woonkamer en de badkamer zijn voorzien van airco. De inkomhal op de begane grond en de trap worden gedeeld met de bewoners van de bovengelegen appartementen. Bekijk een video van de binnenkant van dit appartement op YouTube, of hieronder.


De slaapkamer aan de voorkant van het appartement is de grootste. De vloer is voorzien van origineel tegelwerk. Een klein balkon met houten deuren met glas zorgen voor daglicht.

De tweede slaapkamer is iets kleiner en biedt slechts ruimte voor een eenpersoonsbed of een stapelbed.

“Piso Nerea” heeft een ruime woonkamer die het centrum van het appartement vormt. Vanuit de woonkamer is er zicht op de keuken.

De keuken van “Piso Nerea” is verouderd maar volledig functioneel.

Achter de keuken ligt een kleine patio die voldoende ruimte biedt om de was te drogen te hangen of enkele planten te plaatsen. Een trappetje geeft toegang tot een kamer onder het achtergelegen huis, dewelke als werkkamertje werd gebruikt.

Wil je het appartement “Piso Nerea” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.