Piso “Escala Martín” €60.000

Appartement met 2 slaapkamers. Het volledig gelijkvloerse appartement “Escala Martín” is de eerste verdieping van een gebouw aan de rand van de oude middeleeuwse binnenstad van Jijona. Het appartement bevindt zich in een rustige straat met voldoende parkeerplaats. Binnenin is er veel daglicht, maar geen direct zonlicht. De ramen kunnen worden verduisterd door rolluiken. Water en elektriciteit zijn aangesloten en het appartement kan zonder enige renovatie of opknapbeurt per direct bewoond worden. Bekijk een video van de binnenkant van dit appartement op YouTube, of hieronder.


Het appartement “Escala Martín” bestaat uit een zeer ruime woonkamer, een grote lichte en moderne eetkeuken, twee slaapkamers en een frisse moderne badkamer.

In de kleinste van de twee slaapkamers passen een twijfelaar of twee éénpersoonsbedden of twee stapelbedden.

In de grootste slaapkamer van het appartement past een tweepersoonsbed. Het appartement is op deze manier geschikt voor permanente bewoning door een gezin met 2 kinderen.

Een mooi, grote, moderne maar vooral lichte eetkeuken maken van dit appartement een échte “woning”.

Voor slechts € 60.000 kan dit appartement in Jijona aan de Costa Blanca het jouwe worden!

Wil je het appartement “Escala Martín” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.