Piso Carreret €90.000

Nieuw gerenoveerd “huis op een verdieping” met 3 slaapkamers en een dakterras met prachtige vergezichten over het dorp tot aan de kustlijn van de Costa Blanca. Bekijk een video van de binnenkant van dit huis op YouTube, of hieronder.

Piso Carreret is een bijzonder appartement vanwege de locatie: het appartement bevind zich op het einde van één van de hoogstgelegen straten onder het kasteel van Jijona. Vanaf dit punt is de onderliggende stad te zien, maar tevens de omliggende bergen en zelfs de kuststrook van Alicante, Sant Joan en El Campello! Alles in dit appartement straalt rust uit. Rust, ruimte, orde, regelmaat, perfectie, natuur en genieten van het leven. Het appartement is volledig nieuw gerenoveerd. De straat is niet met een auto toegankelijk.

Het appartement bestaat uit een gezamenlijke inkomhal op de begande grond verdieping, die gedeeld wordt met 2 andere eigenaren. Via een ruime trap bereikt men het appartement op de tweede en derde verdieping. Alle nutsvoorzieningen zijn volledig gescheiden.

Op het gronplan van het appartement zijn 3 slaapkamers te zien, een woonkamer, een werkkamer, een keuken, een WC, een badkamer met douche en WC, en een dakterras met open keuken

Het appartement heeft een ruime woonkamer met daglicht en een prachtig uitzicht door twee ramen. In de woonkamer zijn vele stopcontacten geplaatst op diverse hoogten, alsook aansluitingen voor audiovisuele toestellen en airco. Aansluitend aan de woonkamer zijn er een werkkamer die ook als slaapkamer of logeerkamer kan worden gebruikt, en een ruime keuken.

In de keuken bevinden zich een venster met daglicht, een rustieke muur, ledverlichting en een grote muurkast. Alle benodigde voorzieningen zoals verluchtings- en afvoerbuizen, electriciteit en warm en koud water zijn aanwezig. De keuken kan door de nieuwe eigenaar naar eigen inzicht eenvoudig verder afgebouwd worden.

Op dezelfde verdieping als de woonkamer, de werkkamer en de keuken bevind zich tevens een ruime slaapkamer met een inbouwkast en daglicht via een venster.

Op de overloop is er een WC ruimte met een luxe hangend toilet en een fonteintje met koud en warm water.

Een rustieke traphal geeft toegang tot de bovenliggende verdieping met twee slaapkamers, badkamer en dakterras.

Op de onderstaande foto: de overloop naar twee slaapkamers, een badkamer en het dakterras. Een speels blankhouten trappetje geeft toegang tot een bergkast.

De tweede slaapkamer in dit appartement heeft een raam met zicht op het dakterras.

Ook de derde slaapmaker heeft uitzicht op het dakterras.

Badkamer met ruime douche en luxe hangend toilet

Piso Carreret beschikt over een ruim dakterras met zicht op het kasteel, het dorp en ongehinderde vergezichten tot aan de kustlijn van de Costa Blanca. In een overdekte bergplaats zijn alle voorzieningen voor het plaatsen van een buitenkeuken aangebracht.

Wil je het appartement “Piso Carreret” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.