CCS Alfaz del Pi

Soms is een stukje zekerheid, een 40 urige werkweek, fijne collega’s en een vast maandinkomen helemaal niet slecht. Zelfs als dit betekende dat ik even een tijdje niet in Jijona kon werken en een woon-werkreis had van 3 uur per dag.

De afgelopen drie maanden werkte ik als klant contact manager voor Geert van Ouwerkerk, directeur van CCS in Alfaz del Pi. CCS staat voor Client Contact Solutions, één van de in Spanje gevestigde ondernemingen van de succesvolle Nederlandse zakenman. Ik had ook probleemloos van huis uit voor zijn bedrijf kunnen werken. Echter, Geert als uitermate menslievende commercieel directeur, zijn team van sympathieke colegas en de werkdiscipline, maakten dat ik er zelf voor koos om te werken vanuit één van de kantoren van CCS in Alfaz (vlakbij Benidorm aan de Costa Blanca).

Vanuit een zorgvuldig geselecteerde database worden vanuit CCS Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven benaderd en geïnformeerd over voor hen relevante en interessante diensten en producten, die de opdrachtgevers van CCS hen kunnen bieden. Het leggen van deze nieuwe zakelijke relaties tussen bedrijven verloopt meestal via telefonisch contact en email. Het vereist enige communicatieve vaardigheid, maar vooral ook zelfvertrouwen, levenservaring, werklust en doorzettingsvermogen.

Werken voor CCS is erg leuk! Mensen met een beetje een “vlotte babbel” behalen vaak goede resultaten. De vele, vaak wat kleinere projecten die CCS in haar portefeuille heeft, maken dat Geert’s medewerkers vaak datgene kunnen doen waar ze goed in zijn, waarbij ze in hun marketing projecten begeleidt worden door Geert zelf en door ervaren collegae.

Niet alleen het tot stand brengen van nieuwe zakelijke contacten tussen bedrijven maakten het werken bij CCS voor mij leuk en interessant. Ook het contact met colegas die soms pas kort en soms al heel lang in Spanje wonen. Het was een uitstekende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en zelfs nieuwe vriendschappen aan te gaan.

Geert is altijd op zoek naar nieuw talent! Nieuwsgierig geworden? Twijfel dan geen seconde en neem nu meteen contact op via telefoon, whatsapp of email! +31 6 15098342 geert@clientcontactsolutions.nl

http://clientcontactsolutions.nl/

Ikzelf ga nu eerst eens van een vakantie genieten dus, wellicht tot ziens in september?

1 Antwoord op “CCS Alfaz del Pi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *