Cool zonder Airco

Vandaag werk ik een keertje niet op kantoor, maar gewoon lekker thuis. Buiten was het omstreeks 10 uur ‘s ochtends al ruim 32ºC. De zonnige mediterrane hitte vult nu zelfs de kleinste straatjes in Jijona. Vanmiddag rond 17:00u kunnen de temperaturen oplopen tot 40ºC. Binnen in mijn huis is het echter lekker koel. De dikke oude muren zorgen voor een constante temperatuur van rond de 22ºC, zelfs met enkele geopende ramen. Een ventilator of airco zijn overbodig.

Bart Bus, Hotel JIjona, Client Contact Services, VDB Adviesgroep, Online & Offline Marketing, Project Management, Multilingual Web Design, Goedkope Huizen in Jijona, Les Fonts de Xixona, Estefania Yoga y Tu, JIjona, Alicante, Spanje

De glasvezelverbinding van MásMóvil van 600Mbps die ik gebruik zorgt voor pijlsnel internet. Thuis werken is dus geen probleem. Voor de constructie van de website voor het Zakelijk Netwerk Platform “Business in Spanje”, waar ik op dit moment aan werk, zijn creativiteit, kennis, koffie, muziek en een snelle internetverbinding voldoende.

Van de gemeente Jijona kwam zojuist een berichtje binnen dat het grote gemeentelijke zwembad tijdens deze warme dagen geopend zal blijven tot 21:00u ‘s avonds.  Straks na het werk een frisse duik in het zwembad of in de bron van El Salt behoort dus zeker tot de mogelijkheden, maar ik ben natuurlijk ook in een kwartiertje rijden op het strand van El Campello als ik dat wil. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *