Casa “Monja Loreto” € 60.000

Casa “Monja Loreto” ligt in het oude stadsgedeelte van Jijona, op slechts 20 minuten rijden afstand van het strand van El Campello en op minder dan 30 minuten rijden van de Internationale Luchthaven van Alicante. Het betreft een huis van verdiepingen met een dakterras. Het pand moet volledig gerenoveerd worden. Hiervoor zijn subsidies beschikbaar. Bekijk een video van de binnenkant van dit huis op YouTube, of hieronder.


Casa “Monja Loreto” heeft de voordeur op de trap naast de grote kerk. Een inkomhal geeft toegang tot een trap naar de 2 verdiepingen, 3 tussenverdiepingen en het dakterras. De trap is begaanbaar maar in slechte staat. In het pand zijn water en elektriciteit aangesloten via de buren om te gebruiken als bouwstroom. Casa “Monja Loreto” moet volledig gerenoveerd worden.

Via de trap in de inkomhal komt men als eerste in een oude keuken op de eerste tussenverdieping.

Op de eerste verdieping is een een voorkamer met aansluitend een kleine zijkamer.

Op de tweede tussenverdieping zit een oude badkamer.

Op de tweede verdieping wederom een voorkamer en een zijkamer.

Op de derde tussenverdieping bevindt zich een achterkamer. Daarna loopt de trap verder naar het dakterras met daar achter een hoger gelegen zolderkamer.

Het dakterras bestaat uit een open gedeelte en een overdekt gedeelte.

Tot slot de zolderkamer:

Wil je het huis “Monja Loreto” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.