Casa de Carmen €90.000

5 slaapkamers. Onmiddellijk bewoonbaar! “Casa de Carmen” heeft 5 slaapkamers. Het huisje gelegen in de hoofdstraat van het oude middeleeuwse stadsgedeelte van Jijona. Een trap in de inkomhal op de begane grond geeft toegang tot twee woonverdiepingen. Onder het huis is een kleine souterrain die als (fietsen)werkplaatsje kan dienst doen. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote woonkamer met open keuken en washoek, een badkamer en twee slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog 3 slaapkamers, een kleine kitchenette en een kleine badkamer! Bekijk een video van de binnenkant van dit huis op YouTube, of hieronder.De woonkamer op de eerste verdieping is groot en licht. Er is voldoende ruimte voor een salon, een eettafel en voor de open keuken. Naast de keuken zit een kleine washoek.

In de kinderkamer op de eerste verdieping is ruimte voor een eenpersoonsbed of zelfs voor een stapelbed.

In de ouderlijke slaapkamer slaapkamer past een tweepersoonsbed.

Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers. In één van deze slaapkamers past een tweepersoonsbed, of twee eenpersoonsbedden of stapelbedden. In de beide andere slaapkamers past een eenpersoonsbed of een stapelbed. Hiermee ligt de slaap capaciteit van Casa de Carmen tussen de 6 en 10 personen! Tevens zijn er op de tweede verdieping een kleine kitchenette en een kleine badkamer. In de inkomhal op de begane grond zit een deur met daarachter een trappetje naar beneden. Onderin is nog een klein kamertje wat als werkplaats gebruikt wordt.

Wil je het huis “Casa de Carmen” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.