Casa Carreret €35.000

Leuk huisje met 4 slaapkamers en een dakterras! “Casa Carreret” is het perfecte huisje voor een klein gezin, of als vakantieverhuur. Elektriciteit en water zijn aangesloten en het huisje is in principe per direct bewoonbaar. Uiteraard is een aanpassing aan “onze moderne tijd” wel wenselijk. “Casa Carreret” heeft diverse verdiepingen die door een draaitrap met elkaar verbonden zijn. Onder het huis is nog een werkplaats, maar deze is enkel vanuit de onderliggende straat bereikbaar. “Casa Carreret” is gelegen in een rustig en kleurrijk straatje met veel bloemen en plantenbakken. De straat wordt bevolkt door diverse Spaanse en Europese gezinnen. De straat en het huis zijn niet met de auto bereikbaar. Bekijk een video van de binnenkant van dit huis op YouTube, of hieronder.Bij binnenkomst van “Casa Carreret” zit aan de rechterkant een klein badkamertje met toilet, lavabo en douche. Links zitten een kleine eetkeuken en een klein salonnetje.

Onder de begane grond zit een verdieping met een ruime slaapkamer. Tevens is vanaf dit niveau toegang tot een kleine gemeenschappelijke patio die ook vanaf de straat met een trappetje bereikbaar is. Onder dit niveau zit nog een werkruimte die ook bij het huis hoort, maar die enkel vanaf de onderliggende straat bereikbaar is.

Op de eerste verdieping bevinden zich een grote en een kleinere slaapkamer. In de grote slaapkamer past een tweepersoonsbed. In de kleinere slaapkamer passen, een twijfelaar, een eenpersoonsbed of een stapelbed.

Op de tweede verdieping zijn er twee ruimtes: een soort kleine oude kitchenette en een slaapkamer die door de huidige eigenaren als salon in gebruik genomen werd. De slaapkamer is voldoende groot voor een tweepersoonsbed.

Vanaf de tweede verdieping geeft een smal trappetje met laag plafond toegang tot een klein maar leuk dakterras met een prachtig ongehinderd zich op het dorp en de wijde omgeving. Op dit terras tijdens de zomernachten genieten van een barbecue met een glas wijn, is een droom die voor slechts € 35.000 werkelijkheid kan worden!

Wil je het huis “Casa Carreret” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.