Casa Anaïs €70.000

3 Slaapkamers, terras en dakterras, indoor garage, water en elektriciteit aangesloten, per direct bewoonbaar. Bekijk een video van de binnenkant van dit huis op YouTube, of hieronder.

Casa Anaïs is een bijzonder huis vanwege de locatie: het huis ligt op het einde van één van de hoogstgelegen straten onder het kasteel van Jijona. Vanaf dit punt is de onderliggende stad te zien, maar tevens de omliggende bergen en zelfs de kuststrook van Alicante, Sant Joan en El Campello! Op het einde van de straat, voor de garage van Casa Anaïs, keren de autos die de staart willen verlaten. Er mag voor de deur dus niet geparkeerd worden en de toegang tot de garagepoort is derhalve altijd vrij.

Behalve de garage zijn er op de begane grond een kleine woonkamer, een badkamer en een slaapkamer.

Op de eerste verdieping zorgt een venster voor daglicht en een prachtig uitzicht vanaf de woonkamer. Verder zijn er op de eerste verdieping een slaapkamer, een badkamer en een terras.

Naast het terras, op het dak van de garage, werd een overdekte kippenhok gebouwd. Het terras kan dus eventueel aanzienlijk uitgebreid worden door deze “constructie” te verwijderen. Het dak van de garage, evenals alle andere vloeren in casa Anaïs, bestaat uit versterkte betonbalken, waardoor het in staat is om bijvoorbeeld het gewicht van een zwembad te dragen.

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer. Daarboven zijn er nog een werkkamer en het dakterras.

Wil je het huis “Casa Anaïs” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.