Calpe – Villa La Empedrola €429.000

Villa “La Empedrola” is een luxe villa met een privé zwembad, een apart gastenverblijf, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het betreft 215m² bebouwde oppervlakte op een grondstuk van 1123m², met Belgisch-Franse eigenaren. Bekijk een video van de binnenkant van dit huis op YouTube, of hieronder.

De villa ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum en op minder dan 3 Km van de stranden, aan de rand van een groene vallei (Barranc del Quisi). Vanuit de bloemen en plantenrijke en eenvoudig te onderhouden tuin, evenals vanuit het huis en vanaf de terrassen, heeft men een prachtig uitzicht over een ruim en open landschap. Door haar unieke ligging geeft de villa een gevoel van privacy, rust, ruimte en vrije natuur. De gehele omgeving ten westen en noorden van de villa bestaat uit landbouwgebied, bos en bergen (Sierra de Bernia). Op Google Maps is dit goed te zien.

De villa bestaat uit twee van elkaar afgescheiden verdiepingen met elk een eigen ingang. De benedenverdieping is het kleinst en is bedoeld als autonoom gastenverblijf. Er is een slaapruimte, een open keuken, een salon en een badkamer. Op de bovenste verdieping bevinden zich een grote salon, een ruime open keuken, twee slaapkamers, een ruime werkkamer, een luxueuze badkamer met douche en bubbelbad en een extra toilet. Buiten kan men genieten van een mooie tuin met zwembad, pergola en barbecue. De eigendom is volledig afgesloten met een hek. Een automatische toegangspoort geeft toegang tot een parkeerplaats met ruimte voor 5 auto’s.

Wil je Villa “La Empedrola” in Calpe bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.