Appartement “Now” €50.000

3e Etage, 2 slaapkamers, ruime keuken, woonkamer en badkamer. Bekijk een video van de binnenkant van dit appartement op YouTube, of hieronder.

Het appartement “Now” is een appartement op de derde etage in een straat die toegankelijk is voor een verhuiswagen. Het appartement is zowel te koop, voor een prijs van €50.000 als te huur voor lange termijn (ten minste 6 maanden), voor een maandbedrag van €300. Bij dit huurbedrag zijn de kosten van gasflessen, water en elektriciteit niet inbegrepen. Een inkomdeur op straatniveau geeft toegang tot een trappenhal. Er is geen lift aanwezig, maar meubels kunnen via een venster aan de voorkant worden binnengebracht door middel van een verhuislift. Bij verkoop worden de aanwezige meubels verwijderd en indien gewenst tevens bij verhuur.

Bij binnenkomst in het appartement geeft een centrale gang toegang tot links een ruime keuken en rechts een woonkamer. Achterin bevinden zich een badkamer en twee ruime slaapkamers,

In de keuken wordt op butaangas gekookt. Ook het water van de keuken en de badkamer wordt verwarmd door middel van geiser op butaangas. De oranjekleurige butaan gasflessen die daarvoor nodig zijn worden door de gasleverancier bij de voordeur van het appartement op de derde verdieping gewisseld. De keuken is ruim en licht. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een kleine salon en een eettafel.

De badkamer van het appartement bestaat uit een lavabo, een toilet en een douchecabine; eenvoudig en functioneel. Achterin het appartement bevinden zich twee slaapkamers. In beide slaapkamers past een tweepersoons bed.

Wil je het appartement “Now” in Jijona bezichtigen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak! Neem contact met mij op via bartbus@gmail.com of klik op het onderstaande WhatsApp symbool en stuur mij een bericht.