Werken in Jijona

Met een snelle daling van de werkloosheid en stijgende lonen blijft de Spaanse economie op een solide groeipad. Spanje weet het (zelf)vertrouwen te herwinnen en de belangstelling van investeerders voor nieuwe projecten blijft gezond. Ook in Jijona is dat duidelijk te zien! Nieuwe (grote) bedrijven vestigen zich in de industriegebieden van onze gemeente.

Uitbreiding van bestaande bedrijven en de vestiging van nieuwe bedrijven zorgen voor een snel toenemende werkgelegenheid in Jijona. Op deze kaart zijn een twintigtal van de grootste bedrijven uit de voedingsindustrie te zien, maar Jijona huisvest tevens diverse andere (grote) industrieën.

Voor buitenlanders, die vaak na hun aankomst in Spanje de taal nog onvoldoende beheersen, schept het verbeterende economische klimaat een uitstekende gelegenheid om in Jijona met weinig of geen startkapitaal een eigen zaak te starten. Vakantieverhuur, groepsverhuur, lange termijn verhuur, sport, evenementen, horeca en middenstand zijn gebieden waar voor gemotiveerde “buitenlandse” ondernemers ongekend mooie kansen liggen in het oude middeleeuwse stadsgedeelte van Jijona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *