Op 20 minuten rijden vanaf het strand, huizen voor minder dan €60.000 en tot 95% subsidies om ze op te knappen!

Meer dan de helft van de woningen in de oude binnenstad van Jijona heeft onderhoudsproblemen. Daarom bevordert de gemeente Jijona actief het herstel van deze huizen. Ze doen dit door middel van verschillende maatregelen die het de eigenaren mogelijk maken om te voldoen aan de wettelijke onderhoudsplicht. Dankzij een verklaring tot gebied van “revalidatie en integrale regeneratie” is de gemeente nu in staat om 50% tot 95% van de totale renovatiekosten van de woningen in dit gebied te subsidiëren.

Wil je hier serieus meer over weten? Stuur me dan een WhatsApp, maak een afspraak met mij en kom gewoon gratis en vrijblijvend zelf kijken. 0034-684058560